O nama

Salapura VMD

Bezbednost i zdravlje na radu (BZR),  zaštita životne sredine (ZŽS)  podrazumevaju ostvarivanje uslova za život i rad u kojima se preduzimaju određene mere i aktivnosti u cilju zaštite života i zdravlja zaposlenih kao i zaštite sredine u kojoj čovek živi i radi. 

 

Interes svakog poslodavca i svakog pojedinca je da se ostvari najviši nivo zaštite, da se neželjene posledice svedu na najmanju moguću meru, odnosno da se ostvare uslovi za život i rad u kojima bi zaposleni imao osećaj zadovoljstva pri obavljanju svojih zadataka. Za ostvarivanje ovakvog cilja neophodan je sistematski pristup u preventivnom delovanju i povezivanje svih subjekata koji su nosioci određenih obaveza i aktivnosti na nivou pravnog lica.

 

Salapura VMD doo je licencirano društvo koje pruža usluge iz oblasti BZR, ZŽS i Rizika od elementarnih nepogoda,  pregleda i provere opreme za rad i ispitivanja uslova radne okoline, merenja, medicine rada kao i prodaju sredstava iz zaštite od požara.

Pod krovom društva okupili smo iskusne stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom u struci, diplomirane inženjere u cilju pružanja kvalitetnih usluga, uz nastojanje da se usavršavanjem i ulaganjem postigne konstantno povećanje istih.

 

Salapura VMD doo je prva firma iz oblasti zaštite u opštini Pančevo, sa tendecijom širenja poslovanja na ostale regione Vojvodine i druge regione u Srbiji.

 

Shodno našoj evidenciji izradili smo preko 600 akata o proceni rizika radnih mesta, a sa delom firmama smo nastavili dalju saradnju obavljanjem poslova lica za bezbednosti i zdravlja na radu i zaštite od požara. Trenutno imamo veći broj stalnih klijenata, a sa nekima sarađujemo već preko 13 godina.